Gezonde lucht dankzij de juiste ventilatie

Zodra u aan een verbouwing of bouwproject begint, zult u merken dat in de bouwsector de nadruk wordt gelegd op goede isolatie voor uw woning. Dat betekent echter dat alle kieren afgesloten worden, en daarom heeft uw woning ook nood aan een goede ventilatie. Kiezen voor het juiste ventilatiesysteem is dus essentieel voor uw gezondheid, want vervuilde binnenlucht moet vervangen worden door verse buitenlucht. Olivier Jacqmain werkt uitsluitend met woningventilaties van topkwaliteit en is gespecialiseerd in de types C, C+ en D voor woningventilatie. Hij installeert deze systemen moeiteloos in uw badkamer, toilet of in uw woonruimtes. 

Uw ventilatie is bovendien ook belangrijk om vochtproblemen en vieze geurtjes tegen te gaan. Door te weinig ventilatie ontstaat condensatievocht en kunt u te maken krijgen met loskomend behang of verf, schimmels en ongedierte.

Kies voor een ventilatiesysteem dat bij uw woning past

Een ventilatiesysteem C zuigt verse lucht naar binnen via roosters in ramen of muren, de vuile binnenlucht wordt mechanisch afgevoerd. Bij een ventilatiesysteem D gebeurt de aanvoer en de afvoer volledig mechanisch. Hier komen dus geen roosters in muren of ramen aan te pas. Om de kwaliteit en duurzaamheid van uw woningventilatie te garanderen, werkt Olivier Jacqmain alleen met de topmerken Renson en S&P

Contact

Denkt u dat één van deze ventilatiesystemen een oplossing is voor u? Of wenst u nog meer informatie te ontvangen over verschillende soorten systemen? Ook voor centrale verwarmingsanitair en badkamerrenovatie kan u bij hem terecht. Contacteer Olivier Jacqmain dan gerust. Hij helpt u met plezier verder.