Installatie van uw sanitair

Laat al uw sanitaire werken in Kalmthout en omstreken over aan Olivier Jacqmain. Hij is de geschikte loodgieter voor zowel grote installaties als kleine klussen, van een toilet tot een volledige badkamer. Ook voor een dringende herstelling laat deze vakman met 15 jaar ervaring u niet in de steek.

Loodgieter Olivier Jacqmain werkt steeds op maat van uw project en vindt het dan ook belangrijk om vooraf de verschillende stappen van uw vraag te overlopen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Samen met u bekijkt hij uw werken van a tot z en checkt hij welke oplossing op maat hij kan voorzien. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden van de verschillende stappen van alle werkzaamheden zodat u te allen tijde nog wijzigingen kunt 

Plaatsing en onderhoud van uw sanitair

Voor sanitaire installaties kunt u vertrouwen op Olivier Jacqmain. Hij zorgt zowel voor de plaatsing als voor het onderhoud van uw sanitair, in nieuwbouwwoningen en in renovatieprojecten. Mag er een volledig nieuwe keuken of badkamer geplaatst worden? Of moeten er slechts enkele elementen vervangen worden zoals uw toilet of lavabo? Alles kan! Dankzij zijn streven naar perfectie en oog voor detail zal het eindresultaat hoe dan ook eentje zijn dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. 

Renovaties volgens de hoogste normen

Ook voor de volledige renovatie van uw huidige badkamer kunt u op Olivier Jacqmain beroep doen. Er wordt altijd rekening gehouden met uw specifieke wensen en noden. Bovendien werkt Olivier Jacqmain enkel met de meest kwaliteitsvolle producten en merken zodat u op lange termijn kunt blijven genieten van uw duurzaam sanitair. 

Contact

Met loodgieter Olivier Jacqmain kiest u voor een gedreven specialist die snel werk levert. Neem gerust contact op als u vragen heeft over sanitair of als u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. Ook voor centrale verwarmingbadkamerrenovaties en ventilatie kan u bij hem terecht.