Expert in verwarming

Bent u op zoek naar verwarmingsspecialist in de omgeving van Kalmthout en Antwerpen? Olivier Jacqmain werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Aangezien voor zijn klanten alleen de beste service goed genoeg is, biedt hij een totaalpakket aan dat volledig aan uw noden voldoet. Olivier Jacqmain zorgt voor de plaatsing van uw verwarming, maar neemt daarnaast ook het onderhoud en de eventuele herstellingen voor zijn rekening. Uw verwarming verkeert hoe dan ook in optimale staat dankzij de zorgvuldige controles en onderhoudsbeurten van Olivier Jacqmain.

De ideale verwarming

Ook voor een splinternieuw verwarmingssysteem kunt u op de 15 jaar ervaring van Olivier Jacqmain rekenen. Een perfecte installatie van uw verwarming, dat is waarvoor deze vakman gaat zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten. Dit geldt bovendien ook voor:

  • Zonneboilers
  • Vloerverwarming
  • Warmtepompen

Hij is gespecialiseerd in gasverwarming en werkt met ketels van de topmerken Vaillant en Junkers. Het plaatsen van centrale verwarmingsinstallaties gebeurt bovendien steeds volgens de huidige richtlijnen en wetgevingen zodat uw verwarming op een veilige manier geplaatst wordt. Dankzij zijn gespecialiseerde diensten zal uw woning met andere woorden op een gezonde manier knus verwarmd worden! 

Verwarming op maat

Wilt u een nieuwe verwarming plaatsen of de bestaande laten onderhouden of herstellen? Dan doet u best beroep op een bekwame en betrouwbare vakman. Olivier Jacqmain werkt alleen met de beste materialen en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hij respecteert de gemaakte afspraken en werkt elk project tijdig af. Alles wordt volledig volgens uw wensen en voorkeuren gemaakt. Olivier Jacqmain blijft bovendien niet bij de pakken zitten en volgt de nieuwste ontwikkelingen en technieken steeds nauwlettend op. Zo heeft hij ook de nodige kennis en kunde als het aankomt op de meest recente en energiezuinige verwarmingssystemen. 

Contact

Aarzel niet om contact op te nemen met Olivier Jacqmain als u in de ruimere omgeving van Kalmthout een expert zoekt voor uw verwarming. Ook voor sanitair, badkamerrenovaties en ventilatie kan u bij hem terecht. Geef hem gerust uw specifieke vragen door of laat een vrijblijvende offerte op maat opmaken zodat u nooit voor (financiƫle) verrassingen komt te staan.