BADKAMERRENOVATIE

Badkamerrenovaties van a tot z

Moet uw volledige badkamer onder handen genomen worden zodat die nieuwe, frisse uitstraling weer zichtbaar wordt? Kan uw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Bij Olivier Jacqmain zit u niet enkel goed voor het plaatsen van een splinternieuwe badkamer, maar kunt u ook terecht voor een totaalrenovatie van a tot z. Dankzij de kwalitatieve renovaties van deze ervaren vakman kunt u weer jaren verder en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele defecten. 

Plaatsen van badkamers in nieuwbouw

Olivier Jacqmain heeft alle vakmanschap in huis om splinternieuwe badkamers te plaatsen in nieuwbouwwoningen. Van de eerste stappen van uw nieuwe project tot de gedetailleerde afwerking ervan, geen klus is te groot of te complex voor deze expert uit Kalmthout. Bovendien garandeert hij u een onberispelijke service zodat u binnen een mum van tijd kunt genieten van uw droombadkamer. Het resultaat is sowieso een unieke ruimte die afgestemd is op uw behoeften en uw stijl. 

Contact

Contacteer Olivier Jacqmain uit Kalmthout voor meer informatie of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Ook voor centrale verwarming, sanitair en ventilatie kan u bij hem terecht.