Expert in verwarming

Olivier Jacqmain - Kalmthout - Verwarming

Bittere ellende als uw verwarming het laat afweten op koude dagen. Laat daarom uw installatie regelmatig onderhouden door chauffagist Olivier Jacqmain. Ook voor een snelle herstelling is hij de geknipte vakman. Olivier Jacqmain houdt uw verwarming te Kalmthout en omstreken in een optimale staat. Hij zorgt voor alle nodige controles en onderhoudsbeurten.

De ideale verwarming

Ook voor een splinternieuw verwarmingssysteem, kan u op de 15 jaar ervaring van Olivier Jacqmain rekenen voor een perfecte installatie, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Dit geldt ook voor:

  • Zonneboilers
  • Vloerverwarming
  • Warmtepompen
  • En veel meer

Olivier Jacqmain is gespecialiseerd in gasverwarming en werkt met ketels van Vaillant en Junkers. Deze merken leveren de topkwaliteit die u verdient.

Verwarming op maat

Wil u een nieuwe verwarming plaatsen? Of de bestaande laten onderhouden of herstellen? Dan bent u op zoek naar een bekwame en betrouwbare vakman. Olivier Jacqmain werkt alleen met de beste materialen en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hij respecteert de gemaakte afspraken en werkt elk project op tijd af. Alles wordt volledig volgens uw wensen gemaakt.

Neem snel contact op

Aarzel dus niet om contact op te nemen met Olivier Jacqmain als u in de regio Kalmthout een expert zoekt voor uw verwarming. Vraag gerust om een gratis offerte.