Installatie van sanitair

Olivier Jacqmain - Kalmthout - Sanitair

Laat al uw sanitair te Kalmthout en omstreken over aan Olivier Jacqmain. Hij is de geschikte loodgieter voor zowel grote installaties als kleine klussen. Van een toilet tot een volledige badkamer. Ook voor een dringende herstelling laat deze vakman met 15 jaar ervaring u niet in de steek.

Plaatsing en onderhoud sanitair

Voor sanitaire installaties kan u vertrouwen op Olivier Jacqmain. Hij doet zowel plaatsing als onderhoud voor nieuwbouw en renovatie in de regio Antwerpen. Een volledig nieuwe keuken of badkamer, of alleen een toilet of lavabo? Alles kan. Deze loodgieter streeft naar perfectie en heeft een oog voor detail.

Renovaties volgens de hoogste normen

Ook voor de volledige renovatie van uw huidige badkamer kan u op Olivier Jacqmain beroep doen. Er wordt altijd rekening gehouden met uw specifieke wensen en noden. De loodgieter heeft oog voor detail en denkt op lange termijn. Zo kan hij de langste levensduur voor uw sanitair garanderen.

Zoekt u een vakman voor uw sanitair

Met deze loodgieter kiest u voor een gedreven specialist die snel werk levert. Neem vandaag nog contact op met Olivier Jacqmain uit Kalmthout als u vragen heeft over sanitair of een vrijblijvende offerte wil. Hij doet alle soorten klussen in de omgeving van  Antwerpen.